Pentru inceput, pregateste crusta de biscuiti. Pune biscuitii intr-un chopper si marunteste-i. Topeste untul si amesteca-l cu biscuitii maruntiti. Pune amestecul de biscuiti cu unt intr-o tava de tarta cu fundul detasabil, tava pe care o tapetezi cu hartie de copt. Preseaza bine biscuitii atat pe fundul tavii cat si pe margini.
Da tava la cuptor, in cuptorul preincalzit, la 180°C, timp de 15 minute sau pana cand biscuitii se inchid putin la culoare. Scoate tava si las-o la racit.
Apoi, pregateste ganache-ul de ciocolata. Pune un vas la bain marie, adauga ciocolata, frisca lichida si amesteca pana se topeste ciocolata si amestecul devine omogen.
Adauga ganache-ul de ciocolata in crusta de biscuiti, coapta, niveleaza, orneaza cu zmeura si afine, lasa sa se raceasca putin si apoi da la frigider pentru cateva ore sau mai bine peste noapte.